Yrittäjäksi ryhtyminen

Onko se hetki elämässä, kun kiinnostaisi yrittäjäksi ryhtyminen? Haluaisit kenties olla talonmies, remonttireiska tai jotain muuta mielenkiintoista. Mikäs olisikaan sen mukavampaa, kuin olla talonmies talossa, jossa ystävälliset mummot eivät muuta kuin tervehdi iloisesti? Yrittäjäksi ryhtyminen vaatii kuitenkin paljon, varsinkin omaa aikaa. Yrittäjille yleinen ammattitauti, ajankäytön väärinarvioiminen, saattaa koitua pahasti uuden yrittäjän kohtaloksi.

Yrittäjäksi ryhtyminen saattaa olla haasteellista, sillä päivät tulevat venymään usein kahdeksaa tuntia pidemmiksi. Jotta loppuun palamiselta vältyttäisiin, tulisi kuitenkin muistaa, että työ ei ole kaikki kaikessa. Yrittäjänäkin tämä tulee muistaa, sillä loppuun palaessa loppuu myös yrittäjyys hyvin äkkiä.

Yrittäjäksi ryhtymistä ei helpota pätkääkään se tosiasia, että yrityksen tuloista ja menoista täytyisi ruveta pitämään kirjanpitoa. Kirjanpidon toki voi ulkoistaa, mutta ulkoistamisesta tulee aina uudelle yrittäjälle lisämenoja.

Toisaalta ei se itkeminen auta. Rahaa on saatava ja aina ei työpaikkoja ole tarjolla. Tällöin täytyy vain toivoa, että olisi talonmies kilttejä mummoja vilisevässä kiinteistössä.

Kategoria(t): Työ ja yritykset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *