Vuokrattavat varastot ovat usein väliaikaisratkaisuja

Ero, yhteen muutto, lapsen syntymä, äidin kuolema. Tässä yleisimpiä syitä varastokopin vuokraukseen. Elämän muuttuessa väliaikaiset varastot tuovat lisää mietintä- ja järjestelyaikaa.

Varastoja on tarjolla vuokralle ympäri Suomen. Jotkut pitävät vuokravarastoa jatkuvasti, mutta suurin osa varastoista on väliaikaisessa käytössä.

Tavarat mahtuvat yllättävän pieneen tilaan: esimerkiksi 50 neliön kaksion tavarat menevät helposti neljän neliön koppiin. Vuokravarastointia tarjoavien yritysten sivuilla on laskureita, joiden avulla voi arvioida oman tilantarpeensa. Moni tarjoaa myös täyttä pakettia: tilantarpeen arvioinnin ja muuttopalvelut voi lisätä ensimmäisen kuun vuokrasummaan.

Varastoissa on hyvä ilmanvaihto ja säilytys on turvallista. Vuokravarastoja on niin paljon, että oman kodin läheltä löytyy varmasti koppi kohtuullisen matkan päästä. Hintoja kannattaa vertailla, sillä vuodessa voi säästää satasia, jos valitsee halvan kopin. 3–4 neliön varastokopin kuukausivuokrat liikkuvat sadan euron molemmin puolin.

Varastoissa ei saa säilyttää mätäneviä eikä helposti räjähtäviä aineita. Vaikka ero olisi myrskyisä, kumpikaan puolisoista ei saa muuttaa varastokoppiin – ja kyllä, kyselyjä tästä tulee varastojen ylläpitäjille jatkuvasti.

Kategoria(t): Koti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *