Vinkkejä aloittelevalle bloggaajalle

Bloggaaminen on nykyisin valtavan suosittu harrastus, eikä ihme. Kaikki ovat tänä päivänä netissä, joten blogin kirjoittaminen on keino saavuttaa suuriakin lukijamääriä. Oletko suunnitellut oman blogin perustamista? Näillä vinkeillä pääset alkuun.

1. Mieti blogin aihepiiri tai teema

Mieti omia kiinnostuksenkohteitasi. Mistä aiheesta sinulla on eniten sanottavaa? Haluatko kirjoittaa muodista, sisustuksesta, ruuasta, politiikasta, musiikista, jostain tietystä harrastuksesta vai elämäntyylistä ylipäätään?

2. Mieti ajankäyttöäsi

Blogin kirjoittaminen tarkoittaa sitä, että olet valmis päivittämään blogiasi säännölliseen tahtiin. Minä aikoina sinulla olisi aikaa kirjoittaa? Kerran viikossa vai joka ilta? Kirjoittelutahtia voi jokainen säädellä itse motivaation mukaan. Lukijat pitävät kuitenkin blogeista, joista löytyy usein uutta luettavaa.

3. Mieti lukijoita

Blogeja kirjoitetaan juuri nettiin yleensä siksi, että niille toivotaan lukijoita. Jotkut kirjoittavat itselleen ja jotkut pienemmälle kaveripiirille, mutta blogeille on mahdollista saada suuriakin yleisöjoukkoja. Aihe kannattaa valita sellaiseksi, että se kiinnostaa jotakin. Muuten on aivan se ja sama, kirjoitatko nettiin vai pöytälaatikkoon.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *