Varasto- ja toimitilaa tarvitseville

Uudet toimitilat ovat hyvä vaihto nuorelle tai lisätilaa tarvitsevalle yritykselle. SRV tarjoaa toimi- ja logistiikkatilaa kaipaaville ratkaisuja ympäri Suomea.

Uuden toimitilan etuja ovat muun muassa yksilöitävyys. Vanhaa toimitilaa ei välttämättä saa vastaamaan täysin omaa mieltymystä ja yrityksen toimintamalleja. Tämän takia uusi toimistotila on hyvä alternatiivi vanhalle, sillä vanhan remontointi uuteen uskoon ei välttämättä ole kovin tehokas ratkaisu tulevaisuutta ajatellen. Uusi toimitila on kustannustehokas, sillä hyvin suunniteltu tila on tehokas. Vanhojen toimitilojen rasitukset eivät vaivaa uusia, ja lisäksi toimitilat voidaan suunnitella muuntautuvuutta ajatellen. Uudiskohteen etuna ovat myös paremmat parkkimahdollisuudet, koska ne voi ottaa huomioon jo suunnittelussa.

Jos olet yksityishenkilö ja tarvitset vain varastotilaa, niin Self Storage eli minivarasto voi olla varsin kätevä ratkaisu. Pienvarastoon saa ahdettu varsin paljon tavaraa, sillä ne ovat yleensä kohtuullisen korkeita. Omaa vuokravarastoa voi käyttää vaikkapa moottoripyörän talvisäilytyksessä tai autonrenkaiden kausisäilytyksessä. Järkevällä varaston täyttämisellä saa kaiken ilon irti vuokratusta varastotilasta.

Pienvarastojen vuokrahinnat ovat kohtuullisia ja lisäksi ne ovat turvallisia. Monet, ellei jopa kaikki, pienvarastot ovat erittäin hyvin valvottuja ja vartioituja. Varastoista on helppo hake tavaraa, sillä voit ajaa sisälle varastosi viereen autollasi. Minivarastoja vuokraavilta yrityksiltä voi yleensä ostaa myös kaikki pakkaamiseen tarvittavat välineet, kuten teipit ja pahvilaatikot.

Kategoria(t): Remontointi, Työ ja yritykset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *