Urheiluklinikka ja työterveys Helsingissä

Oletko koskaan miettinyt, mistä löytyy toimiva urheiluklinikka tai työterveys Helsingissä? Välillä tällaisia pohdintoja joutuu tekemään, ja tällöin apuna on onneksi Yleistiedon tapaiset vinkki- ja tietopalstat. Kokemuksen mukaan Dextra tarjoaa molemmilta osa-alueita toimivat ratkaisut.

Urheiluklinikka Helsinki

Kun ihminen liikkuu, niin sattuu kaikennäköisiä vahinkoja. Vahinkoja kannattaa hoitaa oikein, jotta vammat parantuisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Dextra urheiluklinikka Helsinki on osannut auttaa asiassa. Urheiluklinikka on hoitanut niin sijoiltaan lähtemiset kuin venähdyksetkin. Pysyviltä vammoilta on selvitty ja urheilu on jatkunut mukavana harrastuksena ilman jatkuvaa kipua.

Dextra tarjoaa asiantuntevaa hoitoa nykyaikaisin menetelmin muun muassa polven, olkapään, lonkan, nilkan, käden, selän ja jalkaterän kipuihin.

Palvelu pelaa myös työterveydessä

Kyseisen yrityksen palvelut pelaavat hyvin myös työterveyspuolella. Itse asiassa työterveyden kautta osasin urheiluklinikallekin hakeutua. Apua on tullut myös muihin vaivoihin, jotka eivät urheilun aikaansaannoksia ole.

Dextran lääkärit osaavat puuttua niihin piileviinkin ongelmiin, jolloin vältytään suuremmilta vahingoilta. Esimerkiksi työasennon korjaus ennaltaehkäisi monia eri vaivoja.

Kategoria(t): Terveys ja Kauneus, Työ ja yritykset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *