Turvallista varastotilaa

Etsitkö kenties turvallista varastotilaa tilapäiseen tavaroiden säilyttämiseen? Silloin kannattaa siirtyä erilaisten vuokravarastojen puoleen, jotka tarjoavat näppäriä ratkaisuja niin pieneen kuin suurempaankin varastointiin. Jos varastoon vie hiemankin arvokkaampaa tavaraa, ei kannata tyytyä naapurin Ramin navettaan, vaan viedä tavarat sellaiseen säilöön, missä kodin vakuutus on voimassa. Tunnetut vuokravarastot ovat juurikin sellaisia paikkoja.

Varastotilaa Helsingissä tarjoaa useampikin toimija. Yksi toimija on Pelican Self Storage, joka tarjoaa varastotilaa moneen eri tarkoitukseen ja monessa eri koossa. Varastojen korkeudet ovat noin 3 metriä, jolloin alle kymmenen neliömetrin varastotilaan saadaan hyvin mahtumaan vaikka normaalin asunnon irtaimisto muuton tai remontin ajaksi.

Varastot ovat käteviä myös kausitavaroiden säilyttämiseen. Esimerkiksi talvi- ja kesärenkaat, kalastus- ja muut kesäurheiluvälineet sekä talven tarvikkeet voidaan säilöä varastoon silloin, kun niitä ei tarvitse. Näin toimittaessa tavarat eivät jää lojumaan minnekään epämääräiseen paikkaan siksi aikaa, kun niitä ei tarvita.

Vuokravarastoihin on kaiken lisäksi mukava viedä tavaraa, sillä lastaus- ja purkualueet ovat hyvissä varastoissa katettuja. Tällöin sade ja viima eivät pääse puremaan, eivätkä tavarat pääse kastumaan touhun aikana.

Katso: Varasto vuokraus Helsinki

Kategoria(t): Työ ja yritykset, Yritysesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *