Terassin lasitus on helpompaa kesällä

Kesä on parasta aikaa, myös terassilasien asennuksen kannalta. Terassin lasitus onnistuu maalaisjärjelläkin ajateltuna paremmin kesällä. Tällöin ei ole lunta tiellä, vaikeuttamassa terassilasien asentamista. Miksi terassin lasitus kannattaa tehdä?

Lasituksesta hyötyä kylmällä

Terassin lasitus tuo suoranaista hyötyä kylmällä kelillä. Lasitetulla terassilla voi hyvin viettää aikaa pitkälti syksyyn. Tällöin suomalaisille tärkeä grillikausi pitenee huomattavasti. Jos terassille hankkii lisäksi tehokkaan lämmittimen, voi makkarat grillailla hyvin mielin vielä tammikuussakin.

Vaikkei terassia lämmittäisikään talvella, voidaan siellä säilyttää vaikkapa puutarhakalusteet. Kun kalusteet ovat lumelta suojassa, pysyvät ne kunnossa paljon pidemmän aikaa.

Pois havut ja männynkävyt

Myös kesällä terassin lasitus suojaa itse terassia sekä terassilla olevia kalusteita ja ihmisiä. Jos vaikka raikas kesäsade pääsee yllättämään, niin ei hätää, lasitettu terassi pitää suuremmatkin vesipisarat poissa iholta.

Myöskään erilaiset roskat ja kaupunkialueilla saasteet eivät pääse puremaan terassiin, kun lasi kimmottaa ne takaisin atmosfääriin.

Kategoria(t): Koti, Rakentaminen, Remontointi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *