Taloushallinnon koulutukseen?

Mikäli haluat parantaa asemiasi työmarkkinoilla, kannattaa harkita kouluttautumista. Työhaastattelussa hyvä todistus on kullanarvoinen pelinappula ja menestyksen avain. Opiskelu voi ajoittain olla köyhää aikaa, mutta  tiedon kerryttäminen kannattaa aina. Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Lahjakas ja ahkera opiskelija voi onneksi melko nopeasti huomata, että hänet suorastaan revitään työmarkkinoille, ja palkka lähtee nopeasti juoksemaan. Opiskelun avulla tulevaisuuden toimeentulo on turvattu. Töitä saa puolestaan helpoiten suhteilla. Työelämään kannattaakin rohkeasti tähdätä jo opiskeluvaiheessa, esimerkiksi kesälomien tai harjoittelujen kautta.

Koulutus kannattaa

Jos kaupan alan kokemus kiinnostaa, kannattaa harkita ammattikorkeakoulua ja liiketalouden koulutusohjelmaa. Miksei toisaalta muidenkin, sillä liiketalouden koulutusohjelmasta valmistuneita tarvitaan oikeastaan kaikilla aloilla. Myös julkisella sektorilla tarvitaan yhä enemmän liiketaloudellista osaamista.

Ei ole ihmekään, että myös monet, joille tulevaisuus on vielä hämärän peitossa, päätyvät liiketalouden tunneille. Liiketalouden ja taloushallinnon koulutukset ovat varmoja valintoja, mikäli haluaa, että töitä tulevaisuudessa riittää.

Varmista menestys liike-elämässä

Valmistuneet tradenomit hallitsevat kaikki työelämässä tarvittavat tiimi- ja viestintätaidot. Etenkin internetiin liittyvät viestintätaidot ovat nykyisin tradenomin ammatissa yhä keskeisemmässä roolissa. Myös kielten opiskelu kuuluu ammattikorkeakoulutason opiskelun ohjelmistoon. Mitä laajempi kielitaito, sitä helpompi on töitä saada. Etenkin venäjän, saksan tai ranskan osaamisella erotut joukosta. Englanninkielen taito on taas perusjuttu, joka on jokaisen pakko kehittää huippuunsa. Usein tämä avaa ovet myös kansainväliselle uralle. Jo opiskelijavaihtoon lähtiessä on mahdollista solmia kontakteja kansainvälisiin työnantajiin.

Liiketalouden koulutusohjelma mahdollistaa sijoittumisen monenlaisiin työtehtäviin, joten se sopii sekä ‎tuleville myyntitykeille että itsenäisemmästä työskentelystä pitäville. Tiivis yhteistyö yritysmaailman ja työelämän kanssa takaa sen, että tulevaisuudessa ei pitäisi olla työpaikan saannista ongelmia. Tietenkin uramenestyksessä tarvitaan myös hyvää tuuria.

Mahdollisuus edetä uralla

Taloushallinnon koulutus auttaa opiskelijaa sijoittumaan myös asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Aktiivinen, motivoitunut ja pelisilmää omaava työntekijä on kyllä heinä, joka poimitaan suovasta. Myös oman yrityksen perustamiseen on hyvä lähtiä, kun on tutustunut ensin koulutuksen avulla liike-elämän lainalaisuuksiin.

Mikäli haaveilee omasta bisneksestä, kannattas puolestaan hakeutua erilliseen yrittäjävalmennukseen. Ilmaista valmennusta tarjoavat muun muassa työvoimatoimistot.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *