Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi on yleisesti rakennusalalla käytetty palvelu. Hyviä käyttökohteita suurtehoimuroinnille rakentamisessa ja remontoinnissa ovat esimerkiksi vanhojen rakennusten eristeiden poistot. Johtuen siitä, että suurtehoimurissa on erittäin voimakas imu, et urakasta aiheudu pölyhaittoja juuri ollenkaan.

Muista verovähennykset

Kun tilataan suurtehoimurointipalvelu kotitalouteen, niin kannattaa ehdottomasti muistaa, että suurtehoimuroinnin työkustannukset voidaan laittaa kotitalousvähennykseen. Käytännössä suurtehoimuroinnista koituvat kulut ovat pelkästään työtunteja, jolloin materiaalikustannuksia ei ole.

Kohdemateriaalit

Suurtehoimurointi soveltuu hyvin monelle eri materiaalille. Imukohteina voivat olla vaikkapa sahanpurut ja lastut, turpeet ja sammaleet, vanhojen rakennusten eristevillat sekä vanhat puretut seinät ja seinämateriaalit purkukohteista. Myös erilaiset soraimut ovat yleisiä suurtehoimurin töitä.

Käytännössä voidaan sanoa, että kaikki mitä noin 10 cm halkaisijaltaan olevaan suurtehoimurin letkuun mahtuu, voidaan myös imeä. Oli materiaali sitten märkää tai kuivaa.

Riippuen palveluntarjoajasta, joko asiakas hankkiutuu eroon imetystä materiaalista tai sitten suurtehoimuroinnin tarjoava yritys hoitaa asian.

Kategoria(t): Rakentaminen, Remontointi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *