Suojaava ja valkaiseva hammastahna

Ajan kova hammas näkyy kirjaimellisesti myös ihmisten hampaissa. Vanhemmiten hampaat tummuvat erilaisten ruokien, juomien ja tupakoinnin vaikutuksesta. Onko siis mahdollista saada nuoruuden valkoiset hampaat esille, kun apuna on valkaiseva hammastahna?

Valkaiseva hammastahna saa voimansa papaiinientsyymistä. Papaiinientsyymi hajottaa hampaisiin muodostuneita värjäytymiä kemiallisesti ilman, että hampaan kiille tai ien pääsee vaurioitumaan.

Valkaisevilta hammastahnoilta ei kannata odottaa hetkessä tapahtuvaa ihmettä, vaan tuloksia voi joutua odottamaan kuukausikaupalla. Tällöinkään hymy ei tule olemaan yhtä valkoinen kuin elokuvatähdillä on. Tämä johtuu siitä, että valkaiseva hammastahna ei kykene muuttamaan ihmisen luuston valkoisuutta.

Valkaisevan hammastahnan tueksi suojaava hammastahna

Niin sanotut hyaluron hammastahnat suojaavat hampaita hyaluronihapon avulla. Hyaluronihappo on vanha keksintö, sillä sitä esiintyy luonnossa ja myös ihmisessä itsessään. Hyaluronihappo ehkäisee muun muassa suun limakalvojen tulehduksia, nopeuttaa tulehduksien parantumista sekä lievittää oireita, joita suun luonnollinen ikääntyminen aiheuttaa.

Kategoria(t): Nippelitieto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *