Satsaa laadukkaisiin autotallin oviin

Jäikö auto autotalliin tai tallin ulkopuolelle, koska autotallin ovet olivat jäätyneet kiinni? Taloyhtiössämme vaivasi kyseinen ongelma useita vuosia, ja ongelmaan ei mistään löytynyt ratkaisua. Autotallien ovien lukitus- ja avausmekanismeja pyrittiin herkistämään muun muassa öljyämällä liikkuvia osia, mutta sekään ei auttanut. Kun kaikki keinot oli kokeiltu, viimeinen vaihtoehto oli hankkia koko taloyhtiöön uudet, laadukkaat autotallin ovet.

Autotallin ovet nostomekanismilla

Autotallin ovet hankittiin Turner Doorsilta, joka toimitti nosto-ovet koko taloyhtiöön yhtenä kokonaisuutena. Uudet autotallin ovet poikkeavat vanhoista nostomekanisminsa ansiosta. Vanhat ovet aukesivat sivulle, kun uudet ovet nousevat ylös.

Tänä talvena ovet eivät ole kertaakaan tuottaneet ongelmia avauksen suhteen.

Jälkiviisautta?

Kertainvestointina uudet ovet olivat suuri, mutta jälkikäteen ajateltuna ovet olisi kannattanut vaihtaa ennen kuin erilaisia poppakonsteja vanhoille oville edes tehtiin. Tällöin taloyhtiömme olisi säästänyt aikaa, rahaa ja vaivaa. Tästä voidaan siis vetää johtopäätös, että aina ei kannata mennä sieltä, missä aita on matalin.

Kategoria(t): Koti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *