Rantasipi Airport – lentokenttähotelli helpottaa matkaan lähtöä

Lentokenttähotelli Rantasipi Airport

Lentokenttähotelli Rantasipi Airport tarjoaa loistavat kokoustilat ja rauhalliset yöunet.

Lähteekö lentosi aikaisin tai yöllä Helsinki-Vantaan lentokentältä? Matkaan lähtö on mukavampaa, kun saapuu jo edellisenä päivänä lentokentän läheisyyteen – näin ensimmäiset lomapäivät eivät kulu väsyneenä tuskaillessa. Rantasipi Airport –lentokenttähotelli on mukava vaihtoehto matkan aloittamiseen. Voithan toki majoittua Rantasipi Airport -huoneissa myös paluumatkalla, mikäli sinulla on pitkä ajomatka kotiin.

Lentokenttähotelli sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Majoittujille on luvassa myös ilmainen lentokenttäkuljetus aikataulun mukaisina aikoina. Kuljetusta ei järjestetä kuitenkaan yöllä kello 1-4 välillä. Rantasipi Airport -hotelliin voi saapua myös autolla, sillä hotelissa on 550 autopaikkaa ja ajomatka lyhyt lentokentälle. Mikäli suosit julkista liikennettä, niin Tikkurilan rautatieasemalle on matkaa kolme kilometriä ja Helsingin keskustaan liikkuu myös nopeasti linja-autolla.

Rantasipi Airportissa on tilaa jopa 278 hyvinvarustellun hotellihuoneen verran: 78 yhden hengen ja 200 kahden hengen huonetta, joista perhehuoneita on yhdeksän ja sviittejä kaksi. Kaikki huoneet on ilmastoituja ja savuttomia.

Tilaa myös kansainvälisten kokousten järjestämiseen

Lentokenttähotellin ja itse lentokentän välisen lyhyen välimatkan johdosta myös ulkomaalaisten on helppo saapua hotelliin. Rantasipi Airport tarjoaa loistavat puitteet kansainvälisille kokouksille, sillä hotellin Congress Center käsittää kaikkiaan 48 kokoustilaa. Kokoustiloissa on modernit laitteistot, joten kaikkien osapuolien ei tarvitse olla edes paikan päällä – virtuaalikokouksen voi järjestää kokoustiloista löytyvän etäneuvottelujärjestelmän välityksellä.

Internet-yhteyden ansiosta työmatkalaiset voivat tehdä helposti töitä hotellihuoneesta käsin tai rauhallisessa Business Cornerissa. Työpäivän päätteeksi voi illastaa laadukkaassa ruokaravintolassa ja rentoutua lobby barissa. Lähellä sijaitsevat myös ostoskeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo.

Myös Helsingin keskustasta löytyy hotelleja

Lentokenttähotelli on hyvä ratkaisu matkailijoille, jotka liikkuvat lentokoneella, mutta Helsingin keskustasta löytyy myös muita hotelleja. Laadukkaiden hotellien yhteydessä on myös kokoustilat, joten seminaarien ja kansainvälisten kokousten pitäminen onnistuu toki keskustassakin lähellä Helsingin kattavaa palvelutarjontaa. Keskustan hotelleilta on vain noin 15 kilometrin matka lentokentälle.

Helsingin parhaat hotellit osoitteineen keskustan tuntumassa:

  • Crowne Plaza Helsinki, Mannerheimintie 50
  • Cumulus Hakaniemi, Siltasaarenkatu 14
  • Cumulus Kaisaniemi, Kaisaniemenkatu 7
  • Cumulus Olympia, Läntinen Brahenkatu 2
  • Messukeskus Holiday Inn, Messuaukio 1
  • Holiday Inn Helsinki City Centre, Elielinaukio 5
  • Holiday Inn Helsinki West, Sulhasenkuja 3
  • Hotelli Seurahuone Helsinki, Kaivokatu 12

Helsingin hotellit ovat pääsääntöisesti varsin laadukkaita, ja hotelleista löytyy majoitus vaihtoehtoja niin perheille, pariskunnille kuin myös yksin matkustaville. Laadukkaasta hotelliyöstä ei kuitenkaan tarvitse maksaa itseään kipeeksi, sillä Helsingin hotellien hintataso on varsin edullinen. Käytännössä jokaisesta hotellista löytyy langallinen tai langaton Internet-yhteys niin liikematkalaisen kuin myös lomamatkailijan tarpeisiin. Lounaan voi nauttia kaupungilla, mutta jokaisella hotellilla on lisäksi korkealaatuiset omat ravintolat. Helsingissä on helppo valita majoitus nähtävyyksien läheltä, mutta loistavan julkisen verkoston ansiosta liikkuminen on helppoa ja edullista.

Kategoria(t): Matkailu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *