Puhallusvilla

Mikäli tarvitset puhallusvillaa eristeeksi, sinun kannattaa valita ammattitaitoisen valmistajan tuote. Jatkuvasti lisääntyvät vinot yläpohjat ja kotelorakenteet vaativat ammattitaitoiset puhallusvillan asentajat ja tarkan laadunvalvonnan.

Miksi puhallusvuorivilla?

Puhallusvilla ja vuorivilla ovat Suomen käytetyimpiä puhalluseristeitä. Eriste valmistetaan kivestä, joten vuorivilla itsestään on täysin palamaton. Se ei myöskään homehdu, eli mitään palon- ja lahonsuoja-aineita ei tarvitse. Puhallusvuorivilla ei tämän lisäksi kerää ilmasta lämmöneristyskykyä heikentävää ja painumista aiheuttavaa kosteutta. Nämä ominaisuudet tekevät puhallusvuorivillasta parhaan mahdollisen puhallusvillan. Se on eristysmateriaalien ehdoton ykkönen.

Puhallusvilla on halpaa

Puhallusvilla ja sillä eristäminen on tilaajalle helppoa ja aivan vaivatonta toimintaa. Hommaa varten tarvitaan vain tikkaat tai telineet, joiden avulla puhallusvilla-asentajan pääsee käsiksi eristettävään tilaan. Sinne on nimittäin melko vaikeaa päästä omin avuin.

Asentaminen vaatii asentajalta erityistä tarkkuutta ja osaamista, joten homma kannattaa EHDOTTOMASTI jättää ammattilaisen tehtäväksi. Osaavilla asentajilla on käytössään kunnon välineet, joten homma sujuu tehokkaasti.

Puhallusvilla-asentajilla on käytössään akulliset otsalamput ja puhalluskoneet käyvät omalla diesel-moottorilla. Kapasiteetti päivässä on jopa 200 m3 per yksikkö kohteesta riippuen. Tietenkin ison pinta-alan eristäminen kestää kauemmin kuin lyhyen. Mitä muutakaan siitä voisi kuvitella.

Työt on kuitenkin tehtävä hyvien rakennusperiaatteiden mukaan. Mikäli sinua epäilyttää, tarvitseeko tila edes puhallusvillaeristystä, kannattaa ottaa yhteys ammattilaisiin. He tulevat aina tarvittaessa antamaan osaavan näkemyksensä tarvittavasta puhallusvillaeristyksestä tai lisäeristystarpeesta, ilman erillistä, turhaa maksua.

Kategoria(t): Remontointi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *