Pienvarasto – tilanpuutteesta kärsivän ystävä

Monella on oma talous täynnä roinaa, eikä tilaa löydy uusilla. Vanhat tavarat ja esineet ovat hautautuneet jonnekin tavarakerrostumien alle, eikä niitä tahdo enää löytää silloin kun niitä tarvitsisi. Tilanpuutteesta kärsiville ihmisille on vaihtoehtoja. Erilaisia pienvarastoja tarjoavia palveluita on olemassa. Pienvarasto voi olla varsin kätevä ratkaisu esimerkiksi kerrostalon asukkaille tai vaikkapa autoilijoille, jotka haluavat säilyttää talvirenkaansa itse. Omaan vuokravarastoon voi rahdata rojut pois nurkista lojumasta, näin pääset nauttimaan taas oman kotisi tilavuudesta. Tuskinpa kukaan haluisia asua keskellä varastoa.

Jos et raaski heittää rakkaita esineitä pois, voita säilöä ne omaan pienvarastoon. Hyvin laaditun säilytyslistan avulla tiedät, mitä olet varastoosi laittanut. Isot, painavat esineet kannattaa luonnollisesti laittaa alas lattiatasolle. Pienet ja kevyet esineet tulisi sitten pinota näiden päälle.

Pienvarastoiden idea on pienuus ja säilytystilan mahdollisimman hyvä hyödyntäminen. Säilytystilaahan riittää myös korkeussuunnassa, silti on myös hyvä muistaa, ettei täytä varastoaan niin ettei sieltä saa haluamiaan esineitä pois. Pienvarastoa ei myöskään kannata käyttää omana henkilökohtaisena dumppauspaikkana, vaan turhat rojut kannattaa suosiolla laittaa kierrätykseen.

Innokas keräilijä saattaa saada pienvarastosta itselleen kätevän säilytyspaikan kokoelmilleen, varsinkin jos oman talon ahtaus häiritsee harrastusta. Pienvarasto on omiaan monipuoliselle liikkujalle. Sukset, kalastusvälineet tai vaikkapa sukellusvälineet mahtuvat kätevästi pienvarastoon. Varsinkin lasketteluvälineet ovat yllättävän paljon tilaa vieviä.

Pienvarasto on kätevä tilanpuutteesta kärsivälle ihmiselle.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *