Perhelomat kiinnostavat perheitä

Näinä päivinä perheen parissa vietetyt lomat ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti. Perhelomat kohdistuvat yleensä kotimaisiin kohteisiin, koska pienten lasten kanssa matkustaminen ulkomaalaisiin kohteisiin saattaa olla joidenkin mielestä vaivalloista.

Huvipuistokaupungit kiinnostavat

Kesäisin huvipuistokaupungit vetävät perheitä viettämään vapaitaan. Esimerkiksi hotellit Tampere alueella ovat kesäisin hyvin suosittuja, koska Särkänniemen huvipuistossa riittää puuhaa kaikille perheenjäsenille. Sama ilmiö on havaittavissa myös Helsinkiläisissä, Linnanmäen läheisyydessä olevissa hotelleissa. Varsinkin pidemmän matkan takaa tulevat ottavat mieluummin hotellin kuin lähtevät yötä myöten ajamaan kotiin tai itse kohteeseen.

Kylpylät kiinnostavat lapsiperheitä

Hieman isompien lasten perheille kylpylälomat vaikuttavat olevan mielenkiintoisempi vaihtoehto. Jos perheessä ei ole pieniä lapsia, niin vanhemmatkin pääsevät rentoutumaan, kun lapset voivat omaan tahtiin temmeltää lätäköstä toiseen.

Kylpylälomien viehätys lisääntyy, kun tarjolla on jatkuvasti perheille suunnattuja kylpylähotellipaketteja. Yhdistetty majoitus ja hauskanpito alennettuun hintaan helpottaa aikuisten arkea, kun lähdetään etsimään perheelle paikkaa, jossa pitää hauskaa ja samalla rentoutua.

Kategoria(t): Matkailu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *