Miten valita kokoustilat

kokoustilat hotellitKaikkia kokouksia ei logistisista syistä voi pitää yrityksen ovien sisäpuolella, joten joskus täytyy kokoustilat hakea jostain muualta. Helppo ratkaisu on usein hotellit. Hotellit tarjoavat monipuolisia kokouspaketteja, joista voi valita mieleisensä.  Jos paketti ei miellytä, ei niihin kannata liikaa tuijotella vaan pitää ottaa rohkeasti yhteyttä hotellin henkilökuntaan ja järjestää haluamansa diili. Sesongista riippuen hotellit voivat usein tulla vastaan ja muuttaa paketin yksityiskohtia.

Kokouspaketit pitävät harvoin sisällään pelkät kokoustilat ja kabinetin, jossa illastaa. Hotellin puolesta on mahdollista järjestää paljon erilaisia aktiviteetteja, tietenkin hotellin ympäristöstä riippuen.

Jos haluaa tehdä kokouksella vaikutuksen, kannattaa miettiä, voisiko parin päivän kokoussessio hotellissa aktiviteetteineen olla hyvä vaihtoehto.

Tässä on kuitenkin syytä olla tarkkana; mikäli kokoukseen osallistujat eivät ole ennestään kovin tuttuja, voi tyylikäs illallisjärjestely olla sopivin ratkaisu. Jos taas kyseessä on joku, jolle on jo muodostunut selkeä kuva yrityksestä ja sen toiminnasta, saattaa hieman rennompi ja tuttavallisempi meininki olla paikallaan. Monissa hotelleissa on mahdollisuus viettää saunailta tai pitää grillijuhlat.

Kun konkreettisesti valitaan kokoustilat, kannattaa miettiä tilan kokoa. Liian isoista tiloista ei kannata turhaan maksaan, mutta jos kaikille ei ole esimerkiksi istumapaikkaa, on se yritykselle todella noloa ja antaa sen toiminnasta melko heikon ja kyseenalaisen kuvan. Mieluummin siis kuitenkin ottaa ne isommat kuin pienemmät tilat.

Kategoria(t): Työ ja yritykset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *