Kulttuuripääkaupunki Turun hotellit

Hotellit Turku

Hyvä hotelli Turussa

Turku on ollut koko vuoden otsikoissa Euroopan kulttuuripääkaupunki 2011 vuoden johdosta. Hotellin varaaminen ja vapaan huoneen löytäminen oli usein kesäaikaan tuskallisen vaikeaa. Erityisesti useana viikonloppuna lähes kaikki Turun hotellit olivat käytännössä loppuunmyytyjä.

Loppuunmyydyt hotelliyöt aiheuttivat päänvaivaa erityisesti suomalaisille turisteille, jotka eivät olleet varanneet hotellia Turusta ajoissa. Moni suomalainen turisti varasikin majoituksen läheisistä Naantalin, Raision tai Kaarinan kaupungeista. Ongelma ei varmasti ollut niin suuri ulkomaalaisten turistien keskuudessa, jotka olivat suunnitelleet matkaansa ulkomaille pidempään.

Kulttuuripääkaupungin suosituimpiin hotelleihin kuuluivat aivan Turun keskustassa sijaitsevat Cumulus ja Holiday Inn, jotka löytyvät Hotellimaailman Hotellit Turku -sivulta. Kulttuuripääkaupunki vuoden ohjelma rajoittuu pääasiassa Turun keskustan jokirantaan, Kupittaan puistoon ja päärautatieaseman viereisen Logomon seuduille. Matkailijoiden kannalta onkin helpompaa löytää hyvä hotelli Turun keskustasta nähtävyyksien ja tapahtumien läheltä.

Hotelli Cumulus

Hotelli Cumulus on kulttuurin ystävän valinta vuodesta toiseen myös kulttuuripääkaupunki vuoden ulkopuolella. Cumulus tekee yhteistyötä Turun kaupunginteatterin kanssa tarjoamalla teatteripaketteja matkailijoille. Teatteripaketin voi varata kätevästi netistä, jolloin varaukseen tulee niin majoitus kuin myös teatteriliput.

Hotelliin on helppo tulla myös autolla, sillä sisäpihalla on huoneen hintaan sisältyvä parkkipaikka. Ilmainen laajakaistayhteys takaa hyvät puitteet myös työmatkalaisille. Cumuluksessa on huoneita yhteensä 108 aina yhden hengen huoneista kolmen hengen huoneisiin.

Holiday Inn

Yksi keskeisimmällä paikalla sijaitsevista Turun keskustan hotelleista on Holiday Inn Eerikinkadulla – vieressä ovat niin ostoskadut ja tori kuin myös kesälomailijoiden suosima aurajoen ranta. Myös Holiday Inn –hotellin varauksen yhteydessä on mahdollista varata teatteripaketti.

Holiday Inn on myös yksi kaupungin suurimmista hotelleista, sillä majoittujia mahtuu kerralla kaikkiaan 199 huoneeseen. Alakerran seurusteluravintola Bar Hemingway’s ja Brasserie Armada –ravintola ovat viihtyisiä paikkoja rentoutumiseen päivän päätteeksi.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *