Korjausrakentaminen kuuluu elämään

Kiinteistön korjausrakentaminen on yksi monista tapahtumista rakennuksen elinkaaren aikana. Suurin syy miksi korjausrakentamista tehdään, on että kiinteistön arvo, toiminnallisuus sekä turvallisuus säilyisivät mahdollisen hyvinä koko rakennuksen elinajan.

Korjausrakentaminen on tarkkaa puuhastelua. Suunnitelmat tulee tehdä tarkasti, varsinkin jos kyseessä on historiallisesti merkittävä rakennus. Lisäksi aina kannattaa arvioida, mitkä osa-alueet rakennuksessa ovat korjausrakentamisen tarpeessa.

Ammattilainen apuun

Ennen korjausrakentamista, teetä pitkäntähtäimen suunnitelma rakennuksen ylläpito- ja kunnostustöistä. Ammattilainen tietää, mitä suunnitelman tulee sisältää, jotta kaikki osa-alueet tulee huomioitua. Pitkäntähtäimen suunnitelmassa tulee olla rakennuksen rakennus-, rakenne-, LVI-, sähkö-, tele- ja taloautomaatiosuunnitelmat.

Lupa-asiat kuntoon

Jos korjausrakentamisen tarkoituksena on muokata rakennuksen ulkomuotoa tai lisätä rakennukseen neliöitä, niin aina tulee muistaa hoitaa rakennusluvat kuntoon. Joillakin alueilla edes rakennuksen värityksen vaihtaminen ei ole sallittua, joten ammattilaisen avulla osaat selvittää kaiken tarvittavan alusta loppuun.

Kategoria(t): Remontointi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *