Koiperhoset pois varastosta

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4,75)
 
Loading...Loading...

Koiperhoset, tai oikeastaan koiperhosten toukat, käyttävät mielellään tekstiilejä ravinnokseen. Varsinkin pimeät varastotilat ja niissä lojuvat vaatteet houkuttelevat koiperhosia munimaan munansa vaatteiden sekaan. Kun toukat alkavat heräillä, niin vaatteet kokevat kovan kohtalon. Jotta vältyttäisiin vaatteiden tuhoutumiselta, varastotilaa kannattaa tarkkailla aika-ajoin.

Varastoi vaatteesi oikein

Koiperhoset munivat munansa mieluiten pimeässä lojuvien, likaisten vaatteiden sekaan. Tästä syystä vaatteiden varastointi tulee aloittaa vaatteiden pesemisellä. Kun vaatteet on pesty ja kuivatettu kunnolla, on aika suojata vaatteet. Erilaiset koinkarkottajat haisevat aivan eläimelle, joten niitä ei mielellään käytetä. Karkotteiden käyttö ei olekaan välttämätöntä, kun vaatteet pakataan kunnolla.

Ensimmäiseksi vaatteet tulee laittaa joko muovipussiin tai jätesäkkiin. Tämän jälkeen pussi suljetaan kunnolla. Parhaan suojan saa, kun pussit laittaa vielä pahvilaatikoihin. Näillä yksinkertaisilla toimenpiteillä varmistutaan siitä, etteivät koiperhoset pääse tekemään tuhojaan.

Siivoa varasto

Varastotilaa kannattaa imuroida ja siivota muutenkin silloin tällöin. Yksinkertaisella siivousoperaatiolla varmistutaan siitä, etteivät loiset ynnä muut öttimönkijäiset pääse pesiytymään varaston sopukoihin. Tällä ennaltaehkäisevällä toiminnalla estetään vaatteiden ja muiden kuituja tuhoutuminen varastotiloissa.

Aihe(et): Nippelitieto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaus kohteessa Koiperhoset pois varastosta

  1. Päivitysilmoitus: Tarvitsetko varastotilaa? | Helsinki | Omakolo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


5 × neljä =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>