Kierrätyspalveluita yrityksille

Maapallon halutaan voivan hyvin, ja sen takia kierrätys on noussut suosituksi puuhasteluksi. Lähes kaikkea mahdollista pyritään kierrättämään, ja kierrättämisestä on tullutkin monelle bisnestä. Esimerkiksi Encore tarjoaa yrityksille kierrätyspalveluita. Palveluihin kuuluvat muun muassa toimistokalusteiden ja jopa kuormalavojen kierrätystä.

Arvokkaat kuormalavat

Vaikka kuulostaakin oudolta, niin kuormalavat ovat yllättävän arvokkaita. Tästä syystä on kannattavaa kierrättää myös kuormalavoja. Kierrättävät yritykset ottavat vastaan ehjiä kuormalavoja. Kuormalavat myydään eteenpäin niitä tarvitseville yrityksille.

Ennen myyntiä kuormalavat tarkistetaan. Jos joukossa on viallisia lavoja, niin ne toimitetaan oikeaoppisesti kierrätyspolttoaineeksi.

Kuormalavojen vuokraus uutena palveluna

Muun muassa Encore myös vuokraa kuormalavoja. Encoren mukaan ”uusi toimintamalli parantaa lavakannan ylläpitoa ja on kustannustehokas ja järkevä jätehuollon sekä ympäristön kannalta”.

Myös toimistokalusteet voi kierrättää

Toimistokalusteiden kierrätys on yleistynyt trendi yrityksissä. Näinä päivinä ei välttämättä ole tarvetta ostaa uusia toimistokalusteita, vaan toimistokalusteet voi ostaa myös käytettynä. Paljon vaihdetaan pois käyttökelpoisia kalusteita, joten miksei niitäkin kierrätettäisi?

Netistä hakemalla löytää helposti toimistokalusteita kierrättäviä yrityksiä. Kyseiset yritykset voi tilata myös noutamaan vanhat toimistokalusteet, jos niistä haluaa eroon päästä. Kalusteet sitten myydään joko kokonaisissa erissä tai pienemmissä erissä eteenpäin.

Kierrätyspalveluita yrityksille
Kategoria(t): Raha ja talous, Työ ja yritykset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *