Kauneuskirurgia-huuhaata vai ei?

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-plastic-surgery-image17139697Yhä useammat suomalaiset turvautuvat tänä päivänä kauneuskirurgiaan ja on todennäköistä, että bisnes kasvaa entisestään. On totta, että alaan kuitenkin liittyy monenlaisia ennakkoluuloja-että kauneuskirurgia olisi kallista, epäluonnollista, pinnallista ja jopa vaarallista terveydelle. Tähän kytkeytyy yleensä sellainen ajatus, että kauneuskirurgia ei kuulu tavallisille ihmisille, vaan misseille ja julkkiksille.

Esteettinen plastiikkakirurgia osana normaalia kauneudenhoitoa

Moni yllättyy, kun tutustuu aiheeseen tarkemmin ja huomaa, että kauneuskirurgia on monimuotoinen ala. Monet kauneusklinikoiden suorittamat operaatiot ovat tosiasiassa hyvin pienimuotoisia ja tuskattomia. Tällaisia esimerkkejä ovat esimerkiksi ihon kemiallinen kuorinta, haittaavan karvoituksen vähentäminen tai syylien poistaminen.  Teknologia on kehittynyt ja kauneuskirurgialla on muitakin metodeja käyttössään kuin hurjilta kuulostavat leikkaukset. Kasvojen kohotuskin onnistuu tänä päivänä ilman leikkausta. Se on tänä päivänä turvallinen ja suhteellisen edullinenkin keino päästä eroon vanhenemisen merkeistä ja lerppuvasta ihosta. Kauneuskirurgian toimenpiteet ovat myös suhteellisen nopeita ja useimmista operaatioista on helppo toipua parissa tai muutamassa päivässä. Lääkärit palvelevat asiakkaita ja antavat heille myös asianmukaiset hoito-ohjeet.

Mikäli et ole ikinä ollut tyytyväinen omaan nenääsi ja sinulla olisi tarpeeksi resursseja plastiikkakirurgian hyödyntämiseen, mikset käyttäisi mahdollisuutta hyväksesi? Plastiikkakirurgia voi olla helppo keino saada ulkonäköön liittyvät kompleksit ratkaistua.

Vaikeat syylät tai luomet voivat olla paitsi esteettisesti, myös fyysisesti kiusallisia.  Niiden poistaminen kauneusklinikalla voikin kummasti helpottaa elämää. Jotkut paljon liikkuvat naiset häiriintyvät myös esimerkiksi ikävällä tavalla riippuvista rinnoista. Näiden pienentäminen voi tehdä liikunnasta mukavampaa. Kauneusklinikka on onneksi helppo löytää.

Helppo keino hillitä karvoitusta

Erityisen runsas karvoitus on joillekin naisille ongelma, joka häiritsee etenkin kesäisin. Kuumilla säillä mielisi käyttää kevyitä kesävaatteita ja loikoilla bikinit päällä auringonpaisteessa. Jatkuva säärien höylääminen ja karvojen poistaminen manuaalisesti voi kuitenkin tuntua rasittavalta. Nuo toiminnot voivat ikävimmillään myös aiheuttaa ihon kuivumista, arkuutta ja näppylöitä. Kauneuskirurgia voi olla yksi keino hillitä liian runsaaksi rönsyävää ihokarvan kasvua.

Jotkut aikuiset kärsivät myös kiusallisesta hiustenlähdöstä. Kuvittelitko, että hiustenlähtö olisi elinikäinen prosessi, jonka etenemistä ei voi estää. Kauneuskirurgiaan tutustuneet voivat todeta, että näin ei tosiaankaan ole. Mesoterapialla voidaan hoitaa hiustenlähtöä.

Kategoria(t): Elämäntilanne, Terveys ja Kauneus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *