Kaukolämpöön liittyminen on helppoa

Kaukolämpö on edelleen yksi edullisimmista lämmitysratkaisuista. Syrjäseuduille kaukolämpöä on vaikea saada, mutta lämpöverkoston lähimaastossa kaukolämpöön liittyminen on helppoa. Jos siis rakentaa kaukolämpöverkon läheisyyteen tai suunnittelee lämmitysmuodon muuttamista vanhaan rakennukseen, joka sijaitsee lämpöverkon vieressä, kannattaa kaukolämmöstä pyytää tarjous paikalliselta lämpöenergiayhtiöltä.

Kaiken kattava tarjous

Liittymishintaan vaikuttavat muun muassa rakennuksen koko (tilavuus ja pinta-ala) sekä etäisyys lämmönjakeluverkosta. Tästä syystä liityntätarjous on aina yksilöllinen. Mitä etäämmällä rakennus on lämmönjakeluverkosta, sitä suurempi liittymishinta on.

Liittymishintaan kuuluu normaalisti kaikki rakennusvaiheet lämmönjakoverkosta rakennuksen lämmönjakotilaan asti. Lämmönjakotilaan sijoitettavat mittauslaitteet tulevat normaalisti lämpöyhtiöltä ja niiden asennus kuuluu myös liittymistarjoukseen.

Ennen kuin lämpöä ryhdytään toimittamaan kiinteistöön, lämpöyhtiö tekee kiinteistössä kaukolämpölaitteiden käyttöönottotarkastuksen. Käyttöönottotarkastus on ilmainen ja sen avulla varmistetaan, että kaikki laitteet on asennettu oikein ja niiden käyttö on turvallista.

Lämpöä kotiin

Kun tarkastukset on tehty ja mittarit asennettu, ryhtyy lämpöyhtiö toimittamaan lämpöä. Lämmön toimittamisen ollessa käynnissä, tehdään vielä lopputarkastus, joka varmistaa lämmönjakelun saumattomuuden ja toimivuuden.

Kun toimenpiteet on suoritettu, voit olla varma, että kotiin tulee turvallisesti lämpöä.

Kategoria(t): Koti, Rakentaminen, Remontointi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *