Ilmo markkinoi asuntoasi ilmaiseksi!

Asunnon omistajana olet varmasti kiinnostunut asuntosi arvosta. Asunnon arvo vaikuttaa siihen, onko sinulla mahdollisuus muuttaa lähitulevaisuudessa unelmiesi asuntoon. Huoneistokeskus Ilmo on koemyyntipalvelu, jonka avulla selvität ilmaiseksi asuntosi arvon.

Ilmon avulla voit

  • saada selville asuntosi kysynnän
  • saada selville asuntosi arvon
  • selvittää, paljonko isompaan asuntoon muuttaminen maksaisi
  • säästää asunnon vaihtokustannuksissa
  • saada Huoneistokeskuksen markkinoimaan asuntoasi maksutta.

Ilmon käyttäminen on helppoa. Voit valita mitä kerrot asunnostasi ja näin pääset testaamaan asuntosi kysyntää ja hintahaarukkaa ilmaiseksi ja sitoumuksetta.

Mikäli lopulta päädyt myymään asuntosi, sinulla on jo käytössäsi asunnosta kiinnostuneen yleisön arvioita asunnosta, palautteet ja mahdollisesti jo ostajakin asunnolle!

Jos olet jo tällä hetkellä valmis myymään asuntosi, kannattaa sinun Ilmoon ilmoittautumisen ohella pyytää asunnostasi Huoneistokeskuksen ilmainen hinta-arvio. Useinhan asuntoon tulee suhtauduttua tunteenomaisesti, mikå helposti näkyy turhan korkeina hintaodotuksina. Ammattilaisen säälimätön silmä saattaa paljastaa paremmin asunnon todellisen arvon.

Tietenkään sinun ei kannata ottaa täydestä ammattilaistenkaan hinta-arvioita ilman niiden kriittistä tarkastelua. Se onnistuu parhaiten, kun tutustut itse myös toteutuneiden asuntokauppojen hintatietoihin.

Asuntokauppojen hintatietoihin kannattaa tietysti perehtyä siinäkin tapauksessa, että olet vasta ostamassa ensimmäistä asuntoasi. Asunnosta haaveilevan kannattaa kerätä taulukkolaskentaan kiinnostavien kaupunkien tai kaupunginosien hintatietoja voidakseen selvittää asuntojen keskimääräiset neliöhinnat eri alueilla.

Tämä auttaa pysymään kartalla siitä, paljonko käypä hinta eri alueilla on. Silloin on myös helpompi muodostaa käsitys siitä, onko joku tietty asunto edullinen vai kenties kuitenkin keskihintainen verrattuna muihin saman alueen vastaavanlaisiin koteihin.

Tämänkaltaiset selvitykset auttavat sinua myös siinä tapauksessa, että ajattelet ryhtyä sijoittamaan asuntoihin. Asuntosijoittajan jos kenen on nimittäin seurattava aktiivisesti eri alueiden hintatietoja ja asuntovuokrien kehitystä.

Kategoria(t): Koti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *