Hotellin löytäminen liikematkaa varten

hotelli liikematkaa vartenMiten ihmiset toimivat, kun heidän pitäisi löytää hotelli tai yöpymispaikka liikematkaa varten? Se on kysymys, joka varmastikin kiinnostaa hotellibisneksen markkinointiporukoita.

Uskoisin, että nykypäivänä yhä useampi lähtee etsimään tietoa netistä, etenkin jos kohdekaupunki on tuntematon. Toinen vaihtoehto on tietysti tuttavilta kysely. Jos tulee tarve etsiä nopeasti hotelli liikematkaa varten, näpytellään googleen jokin maaginen rimpsu, jonka avulla toivotaan kyseisen paikan löytyvän.

Tämä tietysti perustuu sille, että ihmiset luottavat googlen avulla haettuun tietoon. Heti, kun kirjoittaa hakukenttään jonkin hotelliaiheisen hakusanan, lävähtää hirveä määrä mainoksia silmille. Jopa ns. normaalit hakutulokset tuntuvat olevan täynnä hotellihakusanaspämmillä maustettuja sivuja, joiden ainoa tehtävä on saada käyttäjä kyseisille sivulle mahdollisimman monella hakusanalla hyvänsä. Joku voisi jopa turhautua tai joutua epäilyksen valtaan. Onko kyseiset hakutulokset sitten luotettavia?

Ongelma etenkin matkailu- ja rahoitusalan googlailussa on se, että netissä on järkyttävä määrä sivustoja, joiden ainoa tehtävä on saada napattua liikennettä. Nyt en siis puhu vain hotelliyhtiöiden sivustoista, vaan sivustoista, jotka pyrkivät saamaan käyttäjän klikkaamaan itsensä omille sivuilleen niillä samoilla hakusanoilla, joilla hotellit kalastelevat liikennettä. Nämä sivustot tekevät suoraan rahaa mainostuloilla. Käyttäjä ohjataan sivustolla, joka voi jopa olla tälle hyödyllinen, hän voi löytää sivuston kautta haluamansa hotellin. Kun hän sitten klikkaa linkkiä, joka ohjaa käyttäjän edelleen kyseisen hotellin sivuille tai varausjärjestelmään, rapsahtaa edellisen sivuston tilille komissiot.

Pääasia kuitenkin on varmaan se, että hotelli löytyi. Ei käyttäjä siitä yhtään sen enempää maksanut.

Kategoria(t): Matkailu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *