Hampaiden valkaisu itse vai hammaslääkärin tekemänä

Hampaiden valkaisu voidaan suorittaa monella eri tapaa, mutta yleisimmät tavat ovat kotona tehty valkaisu sekä hammaslääkärin tekemä hampaiden valkaisu. Kun tekijänä on hammaslääkäri, niin hoito on tehokkaampi. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta tosiseikasta, että hammaslääkärillä on vahvemmat hoitoaineet ja keinot. Joskus hammaslääkäri saattaa suositella, että molempia hoitoja käytetään yhtäaikaisesti.

Hampaiden valkaisumenetelmien eroja

Hinta-laatu suhteeltaan hampaiden valkaisu itse tehtynä ja hammaslääkärin suorittamana ovat aika lailla samalla viivalla. Kun tekijänä on hammaslääkäri, niin hintaakin on kotihoitoa enemmän. Jää siis potilaan päätettäväksi, haluaako parasta laatua vai edullisempaa hintalappua.

Nopeudessa hammaslääkärin suorittama hampaiden valkaisu voittaa mennen tullen. Hammaslääkäri käyttää valkaisuoperaatiossa apunaan lasertekniikkaa. Lasertekniikan ansiosta operaatio kestää kaiken kaikkiaan muutamia minuutteja. Kyseisellä menetelmällä suoritettuna tulokset kestävät normaalissa kulutuksessa noin vuoden verran ja tulokset voi heti havaita.

Kotihoitona tehtynä hampaiden valkaisu ottaa enemmän aikaa, sillä valkaisu vaatii monta hoitokertaa. Tämä taas johtuu yksinkertaisesti aikaisemmin mainitusta hoitoaineiden heikommasta vahvuudesta. Kotihoito taas on joidenkin mielestä helpompaa, koska tällöin ei ole tarvetta mennä hammaslääkärille.

Kategoria(t): Terveys ja Kauneus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *