Frankeerauskone eli postimaksukone

Frankeerauskone on näin suomalaisittain sama asia kuin postimaksukone. Frankeerauskone hinnoittelee postin valmiiksi painon perusteella. Frankeerauskoneessa on vaaka, jonka perusteella postimaksu määritetään vaa’assa olevalle postille. Frankeerauskone ladataan sähköisellä rahalla Itellan kautta. Tällä rahalla voidaan sitten postimaksuja maksaa.

Frankeerauskone helpottaa huomattavasti sellaisten yritysten toimintaa, joilla on paljon postitettavaa materiaalia. Kun kaikki posti voidaan punnita ja maksaa yrityksessä valmiiksi, ei tarvitse kuluttaa aikaa postissa. Riittää kun palauttaa kaikki kirjeet samalla kertaa postiin ilman jonotuksia.

Postimaksukone poistaa myös kuittien kanssa temppuilun, sillä kaikki postituksista koituneet maksut kootaan kerran kuukaudessa yhteen raporttiin. Tiedot kerääntyvät automaattisesti joka kerta, kun postimaksukoneella punnitaan ja maksetaan lähetys.

Riippuen postimaksukoneesta, hinta joko painetaan suoraan kirjeeseen tai sitten laite tulostaa suoritetusta postimaksusta tarran, joka voidaan liimata lähetykseen.

Kategoria(t): Nippelitieto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Frankeerauskone eli postimaksukone

 1. Pekka Pelkonen sanoo:

  Postimaksukone on ihan kauheaa vedätystä. Älä missään tapauksessa ota. Itse menin ottamaan kun mainostivat että saa hintaan 19,90€/kk.

  Kolmen vuoden sopimus mistä ei käytännössä pääse eroon mitenkään muuta kuin maksamalla hirveät lisämaksut. Tuo 19,90€ ei ole todellakaan toteutunut. Vähän väliä tulee lisälaskua syystä jos toisesta.

  Sopimusehdot ovat aivan järkyttävät!

  Ja kone on kaikenlisäksi aivan surkea, nopeammin tekee hommat käsin! Ja se ei todellakaan säästä yhtään postikuluissa, älkää uskoko puhelinmyyjää!

  Mulla on tuo pitney bowesin kautta hommattu Siemensin postimaksukone.

  Älkää ihmiset ottako sitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *