Cantina West

Cantina WestCantina West on vuonna 1990 Helsingissä perustettu texmex-ravintola. Cantina West on ollut texmex-ruoan edelläkävijä suomalaisessa ravintolakulttuurissa avaamisestaan lähtien. Ravintola on tunnettu rennosta ilmapiiristään ja loistavasta menusta. Keittiö valmistaa meksikolaiset herkkunsa alusta asti parhaista raaka-aineista.

Tämä ravintola on loistava valinta moniin eri tilanteisiin muun muassa syntymäpäiväjuhlat, treffit, polttarit ja jopa kihlajaisjuhlat saavat oman twistinsä ravintolan Arriva-huudoista. Cantina West tarjoaa laajan valikoiman eri elämyspaketteja monia eri juhlia varten, kuten synttäri-, läksiäis-, hää- ja yritysjuhlat. Ravintolasta on mahdollista varata kuusi erikokoista kabinettia kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Itse olen viettänyt monia syntymäpäiväjuhlia ravintolassa. Loistava ruoka ja maittavat mansikka margaritat kruunaavat juhlan kuin juhlan. Etenkin ensitreffeiksi suosittelisin Cantina Westiä, koska paikka ja ilmapiiri rentouttavat tilannetta silmänräpäyksessä. Cantina Westissä ruokailu ei ole vain tavallinen ilta ravintolassa vaan ihan oma elämyksensä.

Ravintolassa voi käydä myös lounaalla, 8,80€ hintaan voit valita joko noutopöydän, annoksen tai á la carte listalta jonkin maittavan herkun. Voit tutustua menuun jo kotona ravintolan nettisivuilta. Oma henkilökohtainen suosikkiruokani Cantina Westissä on kanafajitas ja ruokajuomana todelliseen meksikolaiseen tapaan kylmä Corona-olut lime-viipaleella. Jälkiruoaksi suosittelen suussa sulavaa pähkinä-suklaa paistosta, jota tarjoillaan vaniljajäätelön kanssa. Myös makuhermoja hivelevä mansikkamargarita sopii mukavasti jälkiruoaksi.

Ravintolassa pidän erityisesti siitä, että hintataso sopii monen lompakolle. Itse käyn ravintolassa noin kerran kuukaudessa ja se ei todellakaan kaada talouttani. Edullinen ja rento, siinä on kova yhdistelmä.

Kategoria(t): Ravintolat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *