BMW moottoripyörät

BMW Motorrad rakentaa upeita, dynaamisia moottoripyöriä erilaisiin käyttötarkoituksiin, niin radalle kuin tiettömille taipaleille. Mallistosta löytyy tämän hetken tehokkaimpia kyykkypyöriä, mukavimpia matkapyöriä sekä parhaimpia off-road pyöriä tai nakupyöriä kaupunkien tutkimiseen.
BMW on valmistanut laadukkaita moottoripyöriä lähes koko historiansa ajan ja edelleen mallistosta löytyy historialle uskollisia boxer moottorisia malleja, mutta myös uusinta ja terävintä tekniikkaa sisältäviä 2, 4 ja 6 sylinterisiä rivimoottoreita. BMW moottoripyörät ovat saavuttaneet Suomessa laajaa suosiota viime vuosina ja niiden menekki onkin kasvanut nopeammin verrattuna Japanilaisiin kilpakumppaneihin. Syitä tähän menestykseen ovat esimerkiksi laaja mallisto ja suorituskykyiset moottoripyörät.

BMW Sport pyörät

Mallistosta löytyy tällä hetkellä kolme eri sporttipyörää. Mallit S1000RR, K1300S ja HP4. S1000RR ja HP4 ovat käytännössä sama pyörä, mutta HP4 on kaikin puolin viritelty versio. Molemmat ovat nelisylinterisiä, 1000 kuutioisia ja lähes 200 hevosvoimaisia laitteita. Huippunopeus pyörillä on lähempänä kolmeasataa kuin kahtasataa ja kiihtyvyydet ovat riittävät, mihin nopeuteen tahansa. Ajoasennoltaan pyörät ovat hyvinkin rajuja ja ratakäyttöön soveltuvia, mutta pyörällä pidemmänkään matkan taittaminen ei varsinaisesti tuota ongelmaa. Lisäksi BMW:llä on mallistossaan kolmas sport pyörä, K1300S. Suorituskykyä K1300S:ssä on lähes yhtä lailla kuin S1000RR:ssä, mutta pyörä on luonteeltaan vähän erilainen. Esimerkiksi voimansiirto on toteutettu kardaanilla, joten pyörä soveltuu paremmin touring käyttöön kuin esimerkiksi ketjuvetoinen S1000RR.

BMW Touring mallisto

Touring mallistosta löytyy matkapyörät moneen eri käyttöön. Pienimpänä pyöränä F800GT, joka tarjoaa ajamisen iloa vähemmän kokeneellekkin kuskille. Toisesta päästä touring mallistoa löytyy kuusisylinterinen K1600GTL, jonka kanssa onnistuu Euroopan kiertäminen vaivatta.

Nyt kevään koittaessa kannattaa toteuttaa unelmia ja hankkia moottoripyörä. Pyörän hankinnassa kannattaa mukaan harkintaan ottaa BMW mallisto ja testata sieltä omaan käyttötarpeeseen sopivat mallit.

Kategoria(t): moottoripyörät. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *