Auto Saksasta laivan avulla

Autojen osto on taas kerran lähtenyt rankan laman jälkeen huimaan nousuun ja samalla myös autojen hinnat kotimaassa ovat nousseet. Tästä syystä erittäin kilpailukykyinen ratkaisu on hakea auto Saksasta. Helpoin keino hakea auto Saksasta on laivan avulla. Tällöin autolla ei tarvitse ajaa monen maan rajan yli, vaan auto voi levätä laivan ruumassa samalla, kun sinä lepäät laivan kuppilassa.

Ennen matkan toteuttamista

Ennen kuin lähdet päätä pahkaa hakemaan autoa Saksasta, kannattaa netin avulla tutustua ostovinkkeihin. Kannattaa myös selata kaiken maailman risteilytarjoukset läpi, jotta löydät edullisen laivavaihtoehdon. Laivayhtiöiden välinen kilpailu on kovaa, joten risteilytarjoukset sekä risteilyjen hinnat saattavat heitellä hyvinkin paljon. Maltti on valttia etsittäessä edullisinta matkaa Saksaan.

Kielimuuri

Ennen Saksaan menoa kannattaa myös miettiä miten edetä maassa. Kielimuuri saattaa olla suuri jos lähdet pelkällä englannilla kokeilemaan onneasi. Paras tilanne olisi, jos tuntisit jonkun henkilön, joka osaa puhua Saksaa. Vielä parempi tilanne on, jos henkilö asuu Saksassa. Tällöin hän todennäköisesti tuntee paikat, joista autoa kannattaa lähteä metsästämään.

Maassa maan tavalla

Kun vihdoin pääset perehtymään Saksan autotarjontaan, ei kannata toimia hätäisesti. Varaa reissuun aikaa vähintään viikko. Viikon aikana ehdit tutustua tarjontaan kunnolla, etkä tule niin herkästi huijatuksi. Saksalla on kova maine matkamittarin pyörittäjämaana. Autojen mittarilukemat saattavat näyttää mitä sattuu, ja kokenutkin konkari saattaa tulla huijatuksi. Älä siis tee hätiköityjä ratkaisuja ja muista luottaa vaistoosi. Jos jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, niin näin asia usein myös on.

Onnekasta autonhakureissua!

Kategoria(t): Matkailu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *